Hva er Modifast?

Hva er Modifast?

Er du en av dem som ønsker å gå ned i vekt og kjenner at du trenger litt ekstra hjelp på veien? Eller er du ofte på farten og har vanskeligheter med å få til gode måltider? Da kan Modifast hjelpe deg å oppnå en sunn livsstil!

Modifast er en kosterstatning av typen Low Calory Diet (LCD) – lavkaloridiett. En kosterstatning er en matvare utviklet for å erstatte all mat i en begrenset periode under vekttap eller vektkontroll, uten å frata kroppen de næringsstoffene den trenger. Modifast kosterstatning inneholder mellom 800 og 1200 kcal per dag.

Modifast er et har et bredt sortiment av produkter for vektnedgang, vektkontroll og velvære. Modifast har vært på markedet i Europa siden 1995 og anbefales av overvektsklinikker. Hvordan Modifast kan hjelpe deg avhenger av hvilken målsetting du har når det gjelder vekten din. Ulike produkter og tilnærminger fungerer bra i ulike situasjoner.

Modifast – måltider for alle anledninger

Vårt store utvalg av kosterstatninger kan erstatte ett, flere eller alle måltider i løpet av en dag. Modifast kosterstatninger finnes i mange ulike varianter og gode smaker.

Modifast hjelper deg å skape et energiunderskudd

At produktet fungerer så lenge du bruker det er basert på enkel matematikk; energiforbruket er større enn energiinntaket. Etter endt kur er det du selv og dine valg som bestemmer om du beholder din nye vekt. Å gå tilbake til et konstant energioverskudd kommer på sikt til å føre til ny vektoppgang. Etter en avsluttet kur er det derfor viktig å gjenintrodusere sunn mat som du trives med og vil fortsette og spise i fremtiden.

Lavenergidietter som Modifast er velprøvde, trygge og effektive. Når du erstatter vanlig mat med Modifast sørger du ikke bare for at energiinntaket ditt begrenses, men også at kroppen får de næringsstoffene den trenger og en god balanse mellom fett, karbohydrater og protein samt vitaminer og mineraler.

Modifast kan brukes av voksne personer med overvekt/fedme, som ønsker å gå ned i vekt. Modifast skal ikke brukes som eneste næringskilde av barn og unge, gravide eller ammende, personer med spiseforstyrrelser eller som har sykdommer som påvirkes av dietten uten anbefaling og oppfølging av lege. Hvis du har sykdommer som diabetes, hjerte- og karsykdommer eller kjenner deg usikker på om du kan benytte Modifast, anbefaler vi at du først snakker med lege, ernæringsfysiolog eller sykepleier. De kan gi deg personlige råd og vurdere om eventuell medisinering må endres.